Harmony-hoidotENKELIENERGIAHOITO

 

Enkelienergiahoito tapahtuu enkelten ohjauksessa. Hoidossa tarkistetaan fyysisessä kehossa olevat mahdolliset energiatukokset, energiavajaukset ja katsotaan kehon energioiden virtaus. Hoidossa tehdään energiakentän puhdistus ja täyttö. Enkelit välittävät tarvittavat tiedot hoidettavalle sen hetkiseen elämän tilanteeseen. Enkelihoito on ennalta ehkäisevää terveyden hoitoa ja itsestä huolehtimista.

REGRESSIOTERAPIA

Regressioterapia hoidossa haetaan ymmärrys tähän hetkeen, menneen tai tämän elämän tapahtumista.
Regressioenergian vaikutus kehossamme tuo erilaisia tunteita ja tapahtumia elämäämme. Hoidossa puhdistetaan energiat ja täytetään uusilla puhtailla energioilla. Hoito lisää itsetuntemusta ja auttaa laajentamaan tietoisuutta siitä kuka minä olen. Hoito on myös syväpuhdistavin hoitomuoto, joka uloittuu aina solutasolle asti.


KONSULTAATIOT

Konsultaatio kanavoinneissa enkelit ja taivasjoukot välittävät aina tarvittavat tiedot sen hetkiseen tilanteeseen.
Viestit ovat aina kannustavia, elämää tukevia viestejä.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Intialainen päähieronta on rentouttava ja ajatuksia hiljentävä kokemus. Hoidossa käsitellään hartian ja niskan seutu, käsivarret, pää ja kasvot. Hoitosarjana hieronta katkaisee stressioireet tehokkaasti ja sopii myös keskittymiskyvyn lisäämiseen ja vireystason kohottamiseen. Intialaisesta päähieronnasta saa apua mm. stressiin, päänsärkyyn, migreeniin ja hartiasärkyihin.
Parhaaseen hoitotulokseen päästään sarjahoidolla.

PS. Kuvan enkelitaulu on Merja Honkalan maalaama.